Shqip
Sorah Al-Fatihah ( The Opening )

Verses Number 7

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِSorah Al-Fatihah ( The Opening ) Verse Number 1
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَSorah Al-Fatihah ( The Opening ) Verse Number 2
Falënderimi i takon All-llahut, Zotit të botërave!
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِSorah Al-Fatihah ( The Opening ) Verse Number 3
Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِSorah Al-Fatihah ( The Opening ) Verse Number 4
Sunduesit të ditës së Gjykimit!
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُSorah Al-Fatihah ( The Opening ) Verse Number 5
Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
اهدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَSorah Al-Fatihah ( The Opening ) Verse Number 6
Udhëzona në rrugën e drejtë!
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَSorah Al-Fatihah ( The Opening ) Verse Number 7
Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar, dhe që kanë humbur!