Shqip
Sorah Al-Fil ( The Elephant )

Verses Number 5

أَلَمْ تَرَ كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِSorah Al-Fil ( The Elephant ) Verse Number 1
A nuk e ke parë se ç’bëri Zoti yt me poseduesi e elefantit?
أَلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍSorah Al-Fil ( The Elephant ) Verse Number 2
A nuk ua bëri përpjekjen e tyre të dështuar?
وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْرًا أَبَابِيلَSorah Al-Fil ( The Elephant ) Verse Number 3
Dhe Ai kundër tyre lëshoi shpendë që vinin tufë-tufë!
تَرْمِيهِم بِحِجَارَةٍ مِّن سِجِّيلٍSorah Al-Fil ( The Elephant ) Verse Number 4
Dhe i gjuanin ata me gurë nga balta e gurëzuar!
فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَّأْكُولٍSorah Al-Fil ( The Elephant ) Verse Number 5
Dhe ata i bëri si gjeth i grimcuar (i përtypur)!